Produktionshantering i Mashie

Påbyggnadsutbildning i Mashies Produktionsmodul.
Målsättningen är att kursdeltagarna skall ha övergripande kännedom om Mashie och dess uppbyggnad samt kunna utföra de arbetsmoment som krävs för beställning respektive produktion på lokal nivå.

Kurslängd: 2 dagar
Plats: På plats hos er, eller i våra lokaler
Målgrupp: Administratörer, systemägare, produktions-/kökspersonal och ansvariga för beställare av måltider

Kursinnehåll (bl.a.)

  • Grundläggande funktioner för Produktion i Mashie
  • Uppsättning av Produktionskök och Beställare/Kund
  • Specialkoster
  • Varulistor, Beställningssortiment
  • Leveransenheter
  • Priser/Prisgrupper
  • Produktionshantering (kök)
  • Hantering av måltids- och varubeställningar
  • Etiketter/produktionsunderlag/faktureringsunderlag
  • Specialkosthantering i produktionen
  • Rapporter/statistik
  • Inköp/leverantörsbeställningar
  • Överföring av faktureringsunderlag till ekonomisystem

Kursintyg
Kursdeltagare med godkänt resultat på kursen erhåller kursintyg.

Anmälningsvillkor
Anmälan är bindande.

Start typing and press Enter to search