Genom AivoAkademien vill vi erbjuda ett brett sortiment av kurser inom bland annat specialkost och livsmedelshygien som inte förutsätter några förkunskaper (eller användande) av våra system. Dessa kurser ska ses som ett komplement till våra ordinarie utbildningar i Mashie och Aivo by Mashie.

AivoAkademien består av fristående kurser som tillsammans ger en samlad grundkompetens för måltider i storköksmiljö. Att producera och servera mat till många kräver god kompetens, god hygien och en känsla för service.

Vi erbjuder utbildningar som höjer kökspersonalens kompetens så att vi gemensamt ska kunna uppnå de mål som är uppsatta för Matlandet Sverige.

Våra kursledare kan hyras in på plats för att genomföra utbildningarna för enbart er personal.

Våra kursledare har en bred kompetens och erfarenhet av storkök och måltidsdistribution i storkök. Vi är utbildade kostekonomer och dietister och har mångårig utbildningserfarenhet. Efter genomförd utbildning erhåller kursdeltagaren ett intyg som bekräftar genomgången utbildning hos AivoAkademien.

Anmälan sker genom att fylla i kursanmälan »

Kontakta oss på 08-564 823 80 eller info@mashie.se för mer information om nästa kurstillfälle eller om ni önskar att vi kommer till er för utbildning.

AivoAkademien

”Mat som serveras inom den offentliga sektorn ska genomsyras av kvalitet och matglädje” – mål för området ”Offentlig mat”, Sverige – det nya matlandet, Landsbygdsdepartementet.

Start typing and press Enter to search