Visste du att det serveras cirka tre miljoner måltider i vård, skola och omsorg – varje dag?
Bakom varje måltid finns ett kök med personal som håller reda på näringsinnehåll, allergener och födoämnesintoleranser. Med hjälp av Mashie eller Aivo och våra tjänster kan ditt kök – oavsett storlek – planera, producera och leverera smakrika måltider.

Lär dig mer om mat och måltidsservice

Vässa dina kunskaper om mat, specialkost, allergener och Livsmedelsverkets krav på märkning. Vi utbildar personal som arbetar med måltider för barn, vuxna och äldre. Våra kursledare är utbildade kostekonomer och dietister med egen erfarenhet från storkök och matlagning för många.
Läs mer om AivoAkademien »

Att användarna av våra system, Mashie och Aivo, har tillräcklig kompetens och känner sig bekväma med systemet är en förutsättning för att lyckas. Våra utbildningar sker alltid i små grupper, där varje användare verkligen kan få just den tid och omtanke som han eller hon behöver. Utbildningarna utförs av mycket kvalificerad personal med verksamhetserfarenhet och stor kunskap om systemen. Utbildningen är praktisk och anpassad till kundorganisationens verksamhet. Det ingår även moment där man under utbildningen lägger in förberedande data/information i systemen och som senare kommer att användas när systemet tas i bruk. Utbildningarna grundar sig på att deltagarna efter genomgången utbildning själv kunna lära ut och förmedla kunskap om systemen internt i sin organisation.
Läs mer om våra utbildningar »

Utbildningar - Mashie & Aivo

Start typing and press Enter to search