Mat är viktigt för alla, men för de personer som av olika orsaker har behov av specialkost är maten en särskilt viktig del, varför den behöver vara smakrik och varierad samtidigt som den är näringsriktig. Specialkostkursen riktar sig till dig som behöver aktuell information, inspiration och förnyelse kring arbetet med specialkoster. Du kommer få med dig ny kunskap och recept som du kan använda i ditt arbete.

Kursens innehåll:

  • Teori födoämnesöverkänslighet
  • Mjölkproteinallergi och Laktosintolerans, vad är skillnaden?
  • Celiaki/glutenintolerans, vad medför det?
  • Fisk- och skaldjursallergi
  • Äggallergi, Sojaallergi
  • Andra allergier och korsreaktioner; nötter, pollen
  • Vad man i köket bör tänka på
  • Märkning av allergener – nya regler

Vårens kurstillfällen:

  • 1 mars 2017, Stockholm
  • 11 april 2017, Stockholm
  • 18 april, 2017, Malmö

Kostnad

Kursen kostar 2350 kr per person inklusive kursmaterial, för- och eftermiddagsfika och lunch. Under våren 2017 erbjuder vi att gå 3 betala för 2.

Ni är även välkomna att hyra in våra föreläsare och ha kursen hos er. Kursen ni önskar kan då också anpassas efter just era önskemål och behov. För mer information eller frågor är ni välkomna att ringa 08-564 823 80 eller maila oss på info@mashie.se

Anmäl dig till kursen »

Kursledare »

Kontakta oss för mer information om nästa kurstillfälle eller om ni önskar att vi kommer till er för utbildning.

Related Projects

    Start typing and press Enter to search