Rätt energi ger mer ork i skolan

Bra måltider behöver inte kosta mer än dåliga. Skillnaden består oftast av ökad kunskap och förbättrad planering. Våra dietister, kockar och kostekonomer hjälper personalen i skola och förskola att näringsberäkna och planera smakfulla måltider för växande barn.
Läs mer om Näringsberäkning och Menyplanering »

Utvecklas med storkökskunnig personal

Om det saknas kunskap i köket är våra verksamhetskonsulter redo att hjälpa till. Behöver ditt kök nya arbetsprocesser, utbildning på grundnivå, inspiration eller utveckling på expertnivå? Vår expertis består av kostekonomer, livsmedelstekniker och kockar som har alla erfarenhet av storkök.
Läs mer om Verksamhetsutveckling »

Vad behöver du hjälp med?

Saknar ni IT-avdelning? Inga problem – vi kommer till er. Ni får hjälp att installera Aivo med moduler. För att göra det riktigt effektivt kopplar vi ihop Aivo eller Mashie med ert eget ekonomisystem, patientsystem eller kassasystem. Naturligtvis håller vi reda på uppdateringar och backuprutiner.
Läs mer om Systemintegration »

Informationsförordningen

Har er verksamhet koll på EU direktiven och vad som gäller kring de skärpta kraven på märkning av mat?
Läs mer om märkning av mat »

Tekniska tjänster

Mashie erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster för de kunder som använder systemen Mashie och Aivo. Vår IT- avdelning har lång erfarenhet och mycket goda kunskaper inom området.
Läs mer om vad vi erbjuder under tekniska tjänster »

Tjänster - Mashie & Aivo

Start typing and press Enter to search