Support Kostdatasystem

 In Lediga tjänster

Har du några års erfarenhet från måltidsorganisation, gärna praktisk från tillagningskök, som kock, kostekonom/kostvetare eller motsvarande? Drivs du av att ge support av hög klass och vara en naturlig länk mellan kunden och företaget? Mashie söker nu sin nästa stjärna som kommer att vara med och fortsätta utveckla företaget framgångsrikt.

Om Mashie Mashie AB har två verksamhetssystem för måltidsproduktion,  Mashie och Aivo (by Mashie),  som är marknadsledande i Norden. Varje dag gör våra system så att tusentals professionella användare inom storkök och restaurangbranschen förses med kvalitet, inspiration, tillgänglighet och användarvänlighet. Besök gärna http://www.mashie.se för mer information!

Då vi är i en tillväxtfas stärker vi nu vårt supportteam med ännu en serviceinriktad person med problemlösning i fokus.

En dag hos oss Du kommer i första hand att jobba med 1st line support för vår produkt Aivo (by Mashie) men på sikt även för produkten Mashie. Du hjälper våra kunder och dess användare via telefon, e-mail och fjärrstyrning, för att så snabbt och effektivt som möjligt lösa uppkomna problem. Du kommer dagligen att identifiera, analysera, prioritera och kommunicera lösningar på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Som en av länkarna in till Mashie är du också en av dem som identifierar nya behov och önskemål från kunderna som sedan kommuniceras vidare i organisationen.

Vem är du? Vi tror att du har några års erfarenhet i måltidsorganisation där du varit i kontakt med ett kostdatasystem och är bekant med storköksproduktion. Har du tidigare jobbat med Aivo är det meriterande. Du har ett teknikintresse, trivs med att ge professionell service och har förmågan att arbeta med flera olika problem samtidigt. Som person trivs du bra i en organisation som har ett brett arbetsinnehåll och tilltalas av att arbeta både självständigt och i team. Du är flexibel och prestigelös och antar gärna nya utmaningar. Våra kunder finns i hela Norden så det är en stor fördel om du förstår eller talar flera nordiska språk.

Vill du veta mer? För mer information samt intresseanmälan, kontakta Helena Merup på helena.merup@mashie.se eller 076-501 03 72 alternativt

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast och lönen är enligt överenskommelse. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler på Skeppsbron i centrala Malmö (Kolgahuset).

Om du vill ingå i ett mindre team med god stämning och högt i tak, som går en spännande framtid tillmötes, tveka då inte att söka denna tjänst.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Företagets adress Mashie AB, Skeppsbron 13B, 211 20 MALMÖ

https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken#/annonser/20789217

 

Senaste inläggen

Kommentera

Start typing and press Enter to search