Varför ett verksamhetssystem i din kostorganisation?

Verksamhetssystemen Mashie och Aivo by Mashie bygger på lång erfarenhet av produktutveckling och kompetens från hela arbetsprocessen inom måltidsbranchen och dess behov både inom den privata och offentliga marknaden. I systemen finns moduler med specialfunktioner så att måltidsverksamheten kan anpassa systemet för sin verksamhet med smidiga arbetsflöden och mindre administration.

Här har vi listat fem punkter som visar varför Mashies produkter ser till att köket arbetar med professionella processer som följer lagar och krav.

  1. Måltidsdeklarationen följer Livsmedelsverkets regler för märkning av förpackade livsmedel. Innehållet redovisas inklusive allergener på etiketter till portionsförpackningar och kantiner. Vi samarbetar med Livsmedelsverket och uppdaterar kontinuerligt Mashie och Aivo by Mashie med regelverket.
  2. Verksamhetssystemen planerar, näringsberäknar och kalkylerar menyer för kök och restauranger i alla storlekar. Anpassa måltider för flera veckor eller månader i taget.
  3. Har du räknat på tiden du lägger ner på att beställa hem varor? Systemen hjälper dig att hålla reda på kostnader, försäljningsstatistik, lagerinventering, distribution och ekonomirapportering. När svinnet minskar sparar du utgifter. Dokumenterade rutiner blir lättare att följa upp och utveckla.
  4. Planera menyer med inspiration från recept i Mashie och Aivo by Mashie.
  5. Bättre underlag till fakturor och ekonomisk uppföljning. Mashie och Aivo skapar listor för inköp, varubeställning, produktion, utportionering, körlistor och följesedlar.  Systemen arbetar med den standard som gäller för elektronisk handel. Elektroniska prislistor kan läsas in i programmen.

Produkter - Mashie & Aivo

Start typing and press Enter to search