Gastronomisk upplevelse för teknikdriven Testspecialist

 In Lediga tjänster

Är du sugen på nya och spännande smaker? Hos oss hittar du dom rätta ingredienserna för att väcka dina kreativa sinnen till liv. Vi använder de bästa råvarorna talangfullt tillagade med en stor nypa kärlek. Missa inte chansen att vara med på vår kulinariska teknikresa inom mat och webb!

Mashies webbaserade verksamhetssystem för måltidsproduktion är marknadsledande i Skandinavien. Varje dag gör vårt system så att tusentals professionella användare inom restaurangbranschen förses med kvalitet, inspiration, tillgänglighet och användarvänlighet.

Mashie står på tröskeln till en digital förflyttning där flera tjänster byggs om med moderna JavaScript-ramverk. Vi vill stärka upp med en Testspecialist för att säkerställa stabilitet samt kvalitetssäkra vår produkt framöver på ett effektivt och automatiserat sätt, och samtidigt se till att vi ligger i teknikens framkant. Vi erbjuder dig en unik möjlighet till att ta en nyckelroll i utvecklingsteamet och bidra till högkvalitativ testdriven utveckling och förbättra testprocessen. Du kommer att arbeta aktivt med test tätt ihop med våra webb-, backend- och frontendutvecklare.

Som Testspecialist på Mashie kommer du att få arbeta med att ta fram strategier och välja rätt verktyg och metoder, samt implementera dessa för att kontinuerligt kvalitetssäkra och testa systemet. Fokus ligger på automatiserade tester. All utveckling och testning sker in-house. Vi har inget separat testteam – vår ambition är att nå hög kvalitet utan att inkräkta på det agila arbetssättet. Vi tajtar till processerna och minimerar antalet överlämningar med intelligenta och automatiserade lösningar. Problem bör lösas nära sitt ursprung!

Vi söker dig som har
• Mycket goda kunskaper inom testmetodik och verktyg inom test såsom Selenium
• Mycket goda kunskaper inom automatiserad testning, såväl client som serverside, samt in-memory database testing
• Praktisk erfarenhet av DevOps och att konfigurera och använda verktyg för Continuous Integration, exempelvis TeamCity och TFS
• Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder – TDD, ATDD och BDD
Vi räknar med att du har en bakgrund som programmerare, helst inom webb i JavaScript eller ASP.NET. Det är meriterande med kunskaper inom Microsoft SQL Server.

Vi tror att du är…
…en utåtriktad person som gillar att ha kul ihop med dina kollegor. Du driven och självgående, har ett coachande förhållningssätt och går alltid in med ett öppet sinne inför varje ny utmaning. Du är ansvarsfull och har ett stort engagemang.

Du är en person med stort intresse och hög kompetens inom området Test och QA, relaterat till teknologier för mjukvaruutveckling. Din redan etablerade kunskap inom testautomatisering är värdefull för att skapa bra lösningar och prioriteringar. Du är utvecklingsorienterad och nyfiken på ny teknik och problemlösning inom ditt område.

Det är en fördel om du har relevant högskole- eller civilingenjörsexamen men det viktigaste är att du är en problemlösare med ett genuint intresse för systemutveckling och att du är engagerad, flexibel och ansvarsfull.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast. Du kommer att vara placerad i våra moderna lokaler i centrala Malmö (Kolgahuset).

Skicka ansökan snarast, vi intervjuar kandidater löpande, till anders.bauer@mashie.se. Du är välkommen att kontakta Anders Bauer på 0735-92 83 11 om du vill veta mer!

Senaste inläggen

Kommentera

Start typing and press Enter to search